MILAN COFFEE ROASTERY SINCE 1886
BONOMI SINDS 1886
In 1886 opende Federico Bonomi, eigenaar van een kruidenierswinkel aan de Via dei Fabbri, een koffiebranderij in de Conca del Naviglio in Milaan. De vaardigheid waarmee hij koffie verwerkt en mengt, wordt in de hele stad meteen gewaardeerd.
In de eerste decennia van de 20e eeuw bevoorraadde het Bonomi koffiebranderij een groeiend aantal winkels en verbreedde het zijn horizon door de sterke smaak van Bonomi koffie naar de bars van Milaan te brengen.
Nadat Federico Bonomi de groeiende vraag zag, creëerde hij nieuwe melanges voor BAR’s en een ad hoc verkoopstructuur. Kort daarna ontwikkelt het bedrijf ook het kanaal en blends voor de HoReCa (Hotel-Restaurant-Café).
ONZE PRODUCTIE
Eind jaren tachtig, in een markt die werd gekenmerkt door mondialisering, ging Caffè Bonomi een partnerschap aan met een groot handelsbedrijf in ruwe koffie.
Vandaag de dag, na meer dan 130 jaar productie, kan Caffè Bonomi klanten twee onmisbare factoren van geïntegreerde kwaliteit garanderen: maximale expertise, in alle stadia van de verwerking, en regelmaat bij de inkoop. Ons verhaal is er dus een van constante evolutie, met behoud van sterke banden met de Italiaanse traditie en kwaliteit. Terwijl het zich uitbreidt en zich aanpast aan de nieuwe uitdagingen van de wereldmarkt.
ONZE KLANTEN
Onze koffie is een geheim dat wordt bewaakt door de meest prestigieuze plaatsen in Italië. Wij zijn het toonbeeld van verfijnde smaak, gekozen door eliteklanten zoals het beroemde Caffè Florian in Venetië (het oudste café in Italië), of de beroemde Pasticceria Cucchi in Milaan.
In elk kopje bieden we een unieke ervaring, die de traditie en kwaliteit van onze producten weerspiegelt, waardoor we de Italiaanse ziel van koffie over de hele wereld kunnen verspreiden.
ONZE GEMEENSCHAP
Caffè Bonomi heeft de grenzen overschreden en de smaakpapillen van een internationale klantenkring veroverd. Aanwezig op exclusieve locaties over de hele wereld, brengen wij Italiaans authentiek vakmanschap.
Elk kopje is een zintuiglijke reis door traditie, waarbij elk moment wordt verrijkt met de authentieke smaak van onze koffie.
ONZE KWALITEIT
Voordat het branden plaatsvindt, controleren we in ons laboratorium de organoleptische kenmerken van de koffie die in onze verschillende melanges wordt gebruikt. De tests die worden uitgevoerd, hebben in principe betrekking op het visuele aspect van het monster van de partij koffie, vooral op de kant van de gebreken die moeten worden goedgekeurd voor het branden: vochtgehalte, aantal gebreken (indien aanwezig) en de kleur en grootte van de bonen.
Voordat het branden plaatsvindt, controleren we in ons laboratorium de organoleptische kenmerken van de verschillende koffiemelanges. De tests die worden uitgevoerd, hebben in principe betrekking op het visuele aspect van de koffiebatch, vooral op het gebied van de defecten die moeten worden goedgekeurd voor het branden: vochtgehalte, aantal defecten (indien aanwezig) en de kleur en grootte van de bonen.
Website Mobiel
MILAN COFFEE ROASTERY SINCE 1886
BONOMI SINDS 1886
In 1886 opende Federico Bonomi, eigenaar van een kruidenierswinkel aan de Via dei Fabbri, een koffiebranderij in de Conca del Naviglio in Milaan. De vaardigheid waarmee hij koffie verwerkt en mengt, wordt in de hele stad meteen gewaardeerd.
In de eerste decennia van de 20e eeuw bevoorraadde het Bonomi koffiebranderij een groeiend aantal winkels en verbreedde het zijn horizon door de sterke smaak van Bonomi koffie naar de bars van Milaan te brengen.
Nadat Federico Bonomi de groeiende vraag zag, creëerde hij nieuwe melanges voor BAR’s en een ad hoc verkoopstructuur. Kort daarna ontwikkelt het bedrijf ook het kanaal en blends voor de HoReCa (Hotel-Restaurant-Café).
ONZE PRODUCTIE
Eind jaren tachtig, in een markt die werd gekenmerkt door mondialisering, ging Caffè Bonomi een partnerschap aan met een groot handelsbedrijf in ruwe koffie.
Vandaag de dag, na meer dan 130 jaar productie, kan Caffè Bonomi klanten twee onmisbare factoren van geïntegreerde kwaliteit garanderen: maximale expertise, in alle stadia van de verwerking, en regelmaat bij de inkoop. Ons verhaal is er dus een van constante evolutie, met behoud van sterke banden met de Italiaanse traditie en kwaliteit. terwijl het zich uitbreidt en zich aanpast aan de nieuwe uitdagingen van de wereldmarkt.
ONZE KLANTEN
Onze koffie is een geheim dat wordt bewaakt door de meest prestigieuze plaatsen in Italië. Wij zijn het toonbeeld van verfijnde smaak, gekozen door eliteklanten zoals het beroemde Caffè Florian in Venetië (het oudste café in Italië), of de beroemde Pasticceria Cucchi in Milaan.
In elk kopje bieden we een unieke ervaring, die de traditie en kwaliteit van onze producten weerspiegelt, waardoor we de Italiaanse ziel van koffie over de hele wereld kunnen verspreiden.
ONZE GEMEENSCHAP
Caffè Bonomi heeft de grenzen overschreden en de smaakpapillen van een internationale klantenkring veroverd. Aanwezig op exclusieve locaties over de hele wereld, brengen wij Italiaans authentiek vakmanschap.
Elk kopje is een zintuiglijke reis door traditie, waarbij elk moment wordt verrijkt met de authentieke smaak van onze koffie.
ONZE KWALITEIT
Voordat het branden plaatsvindt, controleren we in ons laboratorium de organoleptische kenmerken van de koffie die in onze verschillende melanges wordt gebruikt. De tests die worden uitgevoerd, hebben in principe betrekking op het visuele aspect van het monster van de partij koffie, vooral op de kant van de gebreken die moeten worden goedgekeurd voor het branden: vochtgehalte, aantal gebreken (indien aanwezig) en de kleur en grootte van de bonen.
Voordat het branden plaatsvindt, controleren we in ons laboratorium de organoleptische kenmerken van de verschillende koffiemelanges. De tests die worden uitgevoerd, hebben in principe betrekking op het visuele aspect van de koffiebatch, vooral op het gebied van de defecten die moeten worden goedgekeurd voor het branden: vochtgehalte, aantal defecten (indien aanwezig) en de kleur en grootte van de bonen.